IMPRESSie van het Chateau

Le Pal Attractiepark

Le PAL attractiepark – Geniet van nabijheid

Ontdek de vreugde van zien hoe je kinderen volop actief zijn op ons prachtige landgoed. Er is een overvloed aan speelmogelijkheden en het verleidelijke zwembad roept uitnodigend. Maar wat als je ze nu eens verrast met een bezoek aan le PAL attractiepark? En dat alles op slechts 40 minuten afstand! Vergeet niet om van tevoren te reserveren, aangezien dit een zeer geliefd familie-uitje is.

 

Maak prachtige vakantie-herinneringen

Als je op zoek bent naar avontuur en plezier, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Le PAL in Saint Pourcain sur Besbre. Dit geweldige park is perfect voor het hele gezin en biedt spannende waterattracties, opwindende achtbanen, fascinerende dierenverblijven en live entertainment. Laat je betoveren door de magie van Le PAL en creëer onvergetelijke momenten samen met je dierbaren.

 

Plezier beleven door de ogen van jouw kinderen

Wanneer onze kinderen enthousiast vertellen over hun vakanties met ons, draait het altijd om de betoverende pretparken die we samen hebben bezocht. En het lot heeft het zo geregeld dat Le PAL attractiepark vlakbij is. Geloof ons, er is geen groter plezier dat je jouw kinderen kunt geven dan ze daar een dagje, of misschien zelfs twee dagen, mee naartoe te nemen.

 

Beleef een onvergetelijk gezinsuitje naar Le PAL attractiepark

Voor jouw kinderen is er op en om landgoed de Bussolles een wereld vol avontuur te ontdekken. En een dagje Le PAL attractiepark is niet alleen leuk voor de kleintjes, maar voor het hele gezin! Kom samen mooie momenten creëren en geniet van onvergetelijke ervaringen. Bekijk de plattegrond van het park hier.