IMPRESSie van het Chateau

Verrassende retraites

Een uniek en vaak over het hoofd gezien aspect van een verblijf in Château de Bussolles is de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakt retraiteprogramma te organiseren.

Terwijl de meeste mensen bij het huren van een vakantie- en retraitekasteel denken aan ontspanning en plezier met vrienden of familie, biedt Château de Bussolles ook de ideale omgeving om een retraite-ervaring te creëren die verrijkend en transformerend is en tevens volledig is afgestemd op de behoeften en interesses van de groep. Of het nu gaat om creatieve workshops, teambuildingactiviteiten of spirituele begeleiding, alles kan worden georganiseerd om de retraite-ervaring te verrijken.

Dit is een overzicht van de verrassende mogelijkheden, als vanzelfsprekend omlijst door de fantastische omgeving en haar gastvrije team.

 

Voor jou en je vriendengroep – met paard

Ooit werd het château bewoond door een paardenliefhebber. De omgeving is in ieder geval fantastisch voor mooie ritten met je paard.

Het goede nieuws: Alles is nog professioneel ingericht, om een heel gezelschap te ontvangen, samen met je eigen paard. Aangezien dit arrangement maatwerk betreft, nodigen we je uit contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

 

Voor jou en je vriendengroep – met motor

Wat is er heerlijker dan in de ochtend wakker worden in je eigen château voor een week. Je motor staat binnen gestald en je stapt op voor een ritje naar de bakker. Vervolgens plan je een mooie route door het prachtige landschap voor de dag, met in de wetenschap dat in de avond je bedje gespreid op je wacht.

Ook dit arrangement betreft maatwerk, neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Culinaire verwennerij

Ruimte voor feest der verbinding

Het landgoed met het kasteel en de gîtes biedt voldoende ruimte voor groepen tot 26 personen om samen te zijn en verbinding te ervaren. Samen genieten van maaltijden, activiteiten ondernemen en delen van persoonlijke ervaringen kan leiden tot versterking van diepgaande en waardevolle verbindingen onderling.

Je bent serieus, je hebt een fijne vriendengroep waarmee je wilt bijeenkomen op een centrale plek in Frankrijk, om het leven te vieren. Voel je van harte welkom om dat in je eigen château te komen doen. Er zijn voldoende mogelijkheden om te feesten zonder overlast voor de omgeving en met de juiste afspraken met ons.

 

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Château de Bussolles biedt niet alleen een prachtige locatie om te ontspannen, maar ook een rustige en inspirerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Hans en Jacqueline zijn niet alleen je hosts, ze bieden je afzonderlijk of gezamenlijk ook een programma waarmee je de drukte van het dagelijks leven achter je laat en je richt op je eigen welzijn en zelfontplooiing.

 

Verbinding met de natuur

Château de Bussolles is omgeven door prachtige natuurlijke landschappen. Het biedt de ideale omgeving om in contact te komen met de natuur en de helende kracht ervan te ervaren. Gasten kunnen genieten van wandelingen in de bossen, meditatiesessies in de tuinen en momenten van bezinning bij de nabijgelegen vijver.

 

Culinaire verwennerij

Een ander aspect waar mensen vaak niet aan denken bij een retraite-ervaring is de culinaire verwennerij. Het kasteel kan catering verzorgen met heerlijke lokale gerechten die de zintuigen prikkelen en bijdragen aan een gevoel van welzijn.

 

Niets vergeten?

Misschien duizelt het een beetje of heb je juist een nog veel beter idee. We zijn je graag van dienst met elk vraag die na het lezen van het bovenstaande in je opborrelt.